Skip To Main Content

Desktop Translate

AHS Students, Community Provide Input on Renovation & Expansion Plans

In a series of meetings, Avon High School students and members of the community had the opportunity to provide input and feedback on the upcoming renovation and expansion project.

Wider hallways. More classrooms. Updated lab spaces. Additional square footage in the cafeteria, fitness classrooms, and locker rooms. 

These suggestions and more were offered by students, parents, and staff members who attended these meetings with Avon administrators, AHS principals, and architects. We are grateful for the input and are confident the feedback will lead to an even more successful result.

To learn more about this project and how it is being completed with no additional taxpayer funds, visit the project webpage.

AHS Renovation & Expansion

 

  • AHS
  • Community
  • Room For More
  • Students